Concept

Vrijdag

Jh Chez Choseken staat gekend in Drongen, Mariakerke, Wondelgem en omstreken voor zijn vrijdagavonden! Het is dé avond om eens volledig los te gaan of te bekomen met een pintje na een stevige werkweek.
Onze Choseken residents zorgen voor een zalige vrijdagavond die je niet snel zal vergeten!
Elke maand kleden wij 1 vrijdag aan als EVENT, bij de pagina Evenementen kan je onze volledige Evenementen Kalender terugvinden! Tot vrijdag!

Zaterdag

Op zaterdagavonden pakken we het anders aan, we toveren het jeugdhuis om naar een gezellige plaats naar jouw smaak! Zaterdagavonden kan je reserveren waarbij je het jeugdhuis dan kan innemen voor JOUW feestje! Het enige wat je hoeft te doen is het uitnodigen van jouw vrienden! Verjaardagsfeestjes, afscheidsfeestjes,.. Het kan allemaal bij ons! Op zaterdagen zijn er voordelen op drank-jetons, koop er 100 en krijg er maar liefst 10 bij van ons. Het is tenslotte ook jouw verjaardag en dit is alvast onze cadeau voor jou! Wil je liever ook een hapje geven op je verjaardag? Alles is mogelijk, vraag gerust meer informatie! Heb je nog vragen of wil je jouw verjaardag vieren in Jh Chez Choseken, aarzel dan niet om ons te contacteren.